Bestekar Eyeliner

eye_liner_sub

Tunalı Hilmi Caddesi. Bestekar Sokak Kabalak Apartmanı No:74/3 ÇANKARA- ANKARA

Telefon : 0312 467 76 69

Vural Emekci 05078107669

Gözle insanın beklide en önemli en gizemli ve işlevi en yüksek duyu organıdır. Yapısı itibariyle insan estetiğinin en çarpıcı noktasıdır. Gözler renk ve yapı itibariyle her insanda farklı yapıya ve güzelliğe sahiptir. Çok hassas ve karışık bir yapısı vardır, göz kapakları gözleri korur ve bakışlara anlam katar. Göz kapaklarında kirpikler bulunur bu kirpiklerin etkili olması adına birçok kozmetik ürün vardır, kirpiklere bakımlar ve eklemeler bayanlar için vazgeçilmezdir. Kalıcı makyaj ise kirpik diplerinin boyanarak göz çizgilerinin belirginleşmesini sağlar. Alt ve üst kapakçıklarının çizilmesi gözlerin güzelliğini ön plana çıkartırken bakışlarını da önemli ölçüde etkiler.

Bir nevi göze sürme çekmek gibi veya eyeliner sürmenin kalıcı olarak uygulanmasıdır. Göz rengine uygun gözleri ön plana çıkartacak boya renkleri kullanılmalıdır. Ayrıca kalıcı makyaj yöntemi ile fazla büyük gözleri normalleştirmek, birleşik gözleri daha ayrı göstermek, ufak gözleri büyütmek, ve bakışları etkili kılmak mümkündür.

En çok dikkat edilecek yerlerden birisi gözlerdir aşırı hassas gözle yanlış bir müdahale ile bozuk bir göz yapısının dışında büyük sağlık sorunlarına yol açacak tehlikeli ve uzmanlık isteyen bir işlemdir. Güvenilir ve tecrübeli kişilerce uygulanmalıdır çok iyi araştırarak ve yapılan işlere bakılarak doğru kişiler bulunmalıdır.